Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
joanne22

lost the sound

Question

hi all maybe someone could help i recentley put a new version of windows xp on my computer the problem is i now have no sound is there an easy way of getting it back or do i need a new sound card any help advice much appriciated :oops:

Share this post


Link to post
Share on other sites

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

hi all maybe someone could help i recentley put a new version of windows xp on my computer the problem is i now have no sound is there an easy way of getting it back or do i need a new sound card any help advice much appriciated :oops:

new version of XP ? do you mean that you`ve upgraded to XP SP2 ?

if so and the sound card was working before the upgrade there should not be a problem using your existing sound card there could however be a problem with the software device driver which may need reinstalling or an updated driver installed

try this site :

http://driveragent.com/?PHPSESSID=4872b8q9rs8rvbunap1rd03463

or this one

http://pcdrivers.com/

 

Otherwise a little more info might be usefull e.g what sound card your using & what OS you have been using (e.g Win 98)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×